Ringkvist Logistics AB är en partner för lagerhållning, tredjepartslogistik eller analys och säljstöd för ett flertal branscher.
Distribution är roligt – låt oss sköta det åt din verksamhet – och frigör dig själv dyrbar tid.

Vi distribuerar till både återförsäljare och privatkunder med samma höga leveranssäkerhet.

Vi är en distributör som plockar, packar och skickar dina produkter. Det spelar ingen roll om det är till en kund eller till en återförsäljare. Vi kan skicka allt. För att vi ska kunna göra detta så behöver vi ha dina varor på lager hos oss. Det gör att vi snabbt kan skicka produkterna, vilket självklart ger en bra kundupplevelse.

Lager

Vi har vårt lager nära Stockholm. Här kommer dina produkter att finnas för att vi snabbt ska kunna skicka iväg dom till dina kunder.

Plock

De olika komponenterna i en order, eller i ett sammansatt paket – bestämt av dig – plockas samman av oss på plats. Din produkt behöver alltså inte ens vara komplett – vi färdigställer och skickar till din kund!

Packning

Vi är experter på att packa. Med rätt emballage och skyddsplast packar vi dina produkter i en rasande fart.

Adressering

Vi ser till alla dina kunder får rätt packet. Vi är noga med adresseringen för att felskickat paket är inte roligt för någon.

Leverans

Vi har avtal med flera logistikföretag och budfirmor. Vi använder den som är bästa för jobbet, att köra ut dina produkter.

Webbutik

Om ni saknar en webbutik så hjälper vi er gärna med att skapa en säljande och tydlig e-handelssida. Vi använder Textalk som leverantör och de en av Sveriges största på e-handel. Allt du behöver i din shop kan vi ordna.

Partners och leverantörer till oss

DHL, PostNord, UPS, Packoplock, Rajapack, Christer Nöjd AB, FortNox, Woocommerce, Textalk, Beebyte, Zendesk

Sommartider är bra tider för rollspel - bra priser på eftertraktade titlar! Avvisa