Fria Ligan Logo

Fria Ligan är en spelstudio som älskar rollspel. De anser att rollspel ska vara inbjudande, enkla att komma igång med, snabba att spela och stimulera fantasin i stället för att blockera den – men samtidigt ha ett djup i värld och regler. Rollspel ska vara kul att läsa, men framför allt vara gjorda för att spelas. Deras spel vänder sig till alla kring spelbordet och därför gör dom spelmaterial som är till för alla som är med i spelet.

www.frialigan.se 

Spindelkungen Förlag

Spindelkungen Förlag bildades för att främja små, konstruktörsägda rollspel. Det är ett varumärke som drivs av Fria Ligan AB, och använder moderbolagets existerande nätverk i form av distribution och marknadsföring med syftet att få ut små spel i butikshyllorna. Spelen vi ger ut är helt och hållet ägda av konstruktörerna själva. Det är deras hårda arbete och oändliga fantasi som skapat dem. Spindelkungens långa armar ser till att spelen får en arena att möta en större publik.

frialigan.se/spindelkungen/

Bland urvalet som följer i katalogen nedan har etablerade författare såsom Erik Granström och Peter Bergting givit betydande bidrag.
Nu senast har Simon Stålenhags konceptuella bok “Ur Varselklotet” gjort global succé.
Läs mer om dessa på Fria Ligans webbplats.

Ur Fria Ligans katalog

Mutant: År Noll Teaser Trailer

Mutant: År Noll Release Trailer

Om du är återförsäljare och önskar beställa några av ovanstående titlar, kontakta oss för snabb leverans!

Sommartider är bra tider för rollspel - bra priser på eftertraktade titlar! Avvisa