Ringkvist Logistics AB levererar skapelser

Du har skapat, byggt och värkt fram något. Allt från en bilmotor, ett bordsrollspel eller smart produkt som efterfrågas. Vi finns för att leverera från Dig till Din kund.

Med ett avstamp i spel och böcker, ämnar verksamheten med att distribuera bordsrollspel till privatpersoner och återförsäljare.

Spelfrakt.se

– en del av Ringkvist Logistics.

Bokfrakt.se

– en del av Ringkvist Logistics.

Gamelogistics.se

– a part of Ringkvist Logistics.

Ringkvist Logistics AB startade ur en brinnande passion

Det kan låta som PR-skapade ord lagda i mun, men så är inte fallet. När vännen Anders Lekberg hastigt och oväntat gick bort ställdes hans verksamhet LEKBERGS Distribution inför en dyster verklighet. Den skulle avvecklas.

Anders Lekberg var fast besluten att återföra bordsrollspel till den breda distribution som fanns under den så kallade “Guldåldern” 1985-93 då varje bok- och leksakshandel hade bordsrollspel från Äventyrsspel och Lancelot Games i hyllorna. En publik och missriktad opinion ändade detta, inte helt olik den diskussion som fördes kring hårdrock på åttiotalet.

Bordrollspel serverar samma spännande upplevelse som det står att finna i populärkulturens Game of Thrones, True Detective, CSI, Bron, Jordskott, Firefly, Star Wars eller Downtown Abbey. Du väljer tema – du deltar och skapar minnen för livet.

Jimmy Ringkvist som i vänskap hjälpt Anders, med både praktiska ting och affärsutveckling under de senare åren, beslutade att göra en fullskalig satsning ur samma nisch Anders varit verksam inom.

Ringkvist Logistics AB bildades sommaren 2015, som dotterbolag till MRTeknik AB, av bröderna Robin och Jimmy Ringkvist.

Sommartider är bra tider för rollspel - bra priser på eftertraktade titlar! Avvisa